LT
Apie greitus testus
Testai nėštumui nustatyti
 -   RapiPreg® plokštelė
 -   RapiPreg® juostelė
 -   RapiPreg® tiesioginis
 -   Ką turi žinoti pacientas
 -   Ką turi žinoti farmacininkas
 -   Dažnai užduodami klausimai
 -   Nėštumo testo atsiradimo istorija
Testai ovuliacijai (vaisingoms dienoms) nustatyti
 -   OneStep® LH testas
 -   Kada pradėti tyrimą?
 -   Kaip OneStep® LH veikia
 -   Dažnai užduodami klausimai
 -   Menstruacinis ciklas
Apie mus
Kur įsigyti?
Klausk gydytojo
 -   visi atsakymai
 
NĖŠTUMO TESTŲ PASIRINKIMAS

Šiuo metu vaistinėse galite įsigyti 3 formų greitų RapiPreg® nėštumo nustatymo testų:

Iš jų tikrai išsirinksite Jums patogiausią ir priimtiniausią kainos atžvilgiu. Visi RapiPreg® testai yra aukštos kokybės, tikslūs ir vienodai patikimi. Šie testai priskiriami jautriausių nėštumo nustatymo testų grupei - jų jautrumas ŽCG lygiui yra 25 mTV/ml.

NĖŠTUMO TESTŲ FORMOS

RapiPreg® nėštumo nustatymo testai yra 3 formų.

  • Plokštelės formos testas RapiPreg®. Šlapimas surenkamas į švarų, sausą indą, iš kurio pipete įlašinamas į testo plokštelėje esančią duobutę. Maždaug po 40 sekundžių, jei atsiranda dvi spalvotos juostelės - rezultatas teigiamas (nėštumas yra). Jei atsiranda tik viena juostelė "C" srityje - rezultatas neigiamas (nėštumo nėra). Visas reakcijos laikas – 5 minutės.
     
  • Juostelės formos testas RapiPreg® juostelė. Tyrimui naudojama testo juostelė įmerkiama į indą su šlapimu, ir jau po 60 sekundžių matomas rezultatas. Visas reakcijos laikas - 5 minutės.
     
  • Pieštuko formos testas RapiPreg® tiesioginis. Naudojant pieštuko formos testą, jo galas su absorbentu pakišamas po šlapimo srove arba pamerkiamas į indą su šlapimu. Priklausomai nuo ŽCG koncentracijos, rezultatą galite matyti jau po 40 sekundžių. Visas reakcijos laikas yra 5 minutės.

Visi RapiPreg® testai, nepriklausomai nuo jų formos, yra vienodai patikimi ir jautrūs. Testai skiriasi tik naudojimosi patogumu.

Atminkite, dažniausiai testo rezultatas yra matomas jau po keliasdešimt sekundžių, tačiau būtina išlaukti visą reakcijos laiką - 5 min. neigiamo rezultato (nėštumo nėra) patvirtinimui.

 
TESTAI NĖŠTUMUI NUSTATYTI

Nėštumo testas yra mėginys žmogaus chorioniniam gonadotropiniam hormonui (ŽCG) šlapime nustatyti. ŽCG hormonas yra glikoproteinas, kurį gamina kiaušinėlis tuoj po apvaisinimo.


 


Esant normaliam nėštumui, ŽCG aptinkamas jau 7-ą dieną po pastojimo. Jo kiekis padvigubėja kas 1 – 3 dienos. ŽCG koncentracija didėja greitai, ir jau pirmųjų turėjusių įvykti mėnesinių metu dažnai siekia 100 mTV/ml. Didžiausia koncentracija būna 10 – 12-tą nėštumo savaitę. Ji tada siekia 30000 – 200000 mTV/ml.


 

 

 

 

ŽCG hormono atsiradimas tuoj po pastojimo ir vėlesnis jo koncentracijos didėjimas, stebimas vystantis gemalui, yra puikūs rodikliai ankstyvai nėštumo diagnostikai.


 

 

 

>> Kviečiame susipažinti su unikalia nėštumo testo atsiradimo istorija. Tik dėka lietuvių kilmės mokslininkės Judith Vaitukaitis, visas pasaulis šiuo metu džiaugiasi greitais namuose atliekamais nėštumo nustatymo testais.

NEMOKAMA KONSULTACIJA
 
Gydytojų informacija dėl
testo atlikimo bei rezultatų
vertinimo teikiama telefonu
 
(8-655) 75550

TURITE KLAUSIMŲ?
 
Klauskite tiesiog
mūsų svetainėje!
 
> klauskite <
> visi atsakymai<